ČETVORO POVREĐENIH U SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA

Izvor: Kurir, 11.Jul.2010, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČETVORO POVREĐENIH U SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA

BEOGRAD - saobraćajnim nesrećama koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, povređeno je troje motociklista i jedan pešak, rekli su u Hitnoj pomoći.

Mladić i devojka povređeni su deset minuta posle ponoći kada su na raskrsnici ulice Džordža Vašingtona i Bulevara despota Stefana motorom udarili u automobil.

Motociklista je povređen u 23 sata u udesu koji se dogodio u ulici 10. oktobra u Velikoj Moštanici, rečeno je u Hitnoj pomoći. U 20.45 u naselju Železik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povređena je devojka na koju je naleteo automobil.

Jedno vozilo prevrnulo se na Lazarevačkom drumu kod fabrike FMP u Železniku, ali je vozač odbio intervenciju, kazali su u Hitnoj pomoći.

Ekipa Hitne pomoći zbrinula je jednu osobu koja je povređena nožem u tuči koja se dogodila u 3.20 na novobeogradskoj strani Savskog nasipa u blizini Brankovog mosta. U dve tuče noćas bilo je rukupno je četvoro povređenih, dvoje lakše, dvoje teže i svi su zbrinuti u Urgentnom centru.

Tokom noći Hitna pomoć intervenisala je u 105 slučajeva, a 28 intervencija bilo je na javnom mestu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dvoje povređenih u nesreći

Izvor: B92, 11.Jul.2010

Beograd -- U saobraćajnoj nesreći koja se danas po podne dogodila u centru Beograda povređene su dve osobe... U ulici Kneza Miloša sudarili su se automobili marke Mazda i Punto i tom prilikom su povređene dve osobe, rečceno je agenciji Beta u Informativnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.