Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Okt.2023, 18:14

Brnabić prisustvovala je prijemu povodom osnivanja Pupin inicijtaive

BEOGRAD – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovaće danas prijemu povodom osnivanja Pupin inicijative, koji će biti održan u 18 časova, u Jugoslovenskoj kinoteci, Uzun Mirkova 1, saopšteno je iz Vlade Srbije. Pupin inicijativa je prva srpska privatno finansirana, neprofitna organizacija sa sedištem u Beogradu i Vašingtonu, koja će se sveobuhvatno baviti srpsko-američkim odnosima kroz […]
Vest Brnabić prisustvovala je prijemu povodom osnivanja Pupin inicijtaive objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Hil i Brnabić pozdravili osnivanje Pupin inicijative

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2023

Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil i premijerka Srbije Ana Brnabić pozdravili su večeras osnivanje Pupin inicijative i izrazili nadu da će ta neprofitna organizacija sa sedištem u Beogradu i Vašingtonu doprineti unapređenju odnosa dve zemlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.