Brejk u Vašingtonu, Reptorsi u polufinalu Istoka

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2018, 03:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brejk u Vašingtonu, Reptorsi u polufinalu Istoka

Košarkaši Toronto Reptorsa slavili su u Vašingtonu nad Vizardsima 102:92, u šestom meču prve runde plej-ofa, i ukupnim rezultatom 4-2 u seriji plasirali se u polufinale Istočne konferencije.

Za Vašington je ovaj meč bio biti ili biti. Timu iz glavnog grada SAD je bila neophodna pobeda kako bi vratio seriju u Toronto na odlučujujući duel. Po igri u prvoj četvrtini delovalo je da će do toga i doći - >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Vizardsi su krenuli silovito i serijom 15:4 na startu stekli dvocifrenu prednost.

Do poluvremena je Toronto u dva navrata uspeo da smanji zaostatak na minus jedan, ali je domaći tim imao spreman odgovor i brzo je odlazio na plus 10. Ipak, u samom finišu druge deonice, gosti prave seriju 5:0 i sa zaostatkom od tri poena odlaze na odmor.

U trećoj četvrtini je prvi put viđeno vođstvo Toronta (65:64), međutim, Vašington je bio taj koji je održavao kakvu-takvu prednost sve do poslednjih 12 minuta. Tada je tim iz Kanade zaigrao bolje, pa je najpre serijom 6:0 otišao na plus četiri, a zatim vrlo brzo i na plus 8, što je bila nedostižna prednost za domaće.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Kajl Lauri sa 24 poena, pet skokova i šest asistencija. Demar Derozan je dodao 16 poena i četiri asistencije, Jonas Valančijunas je imao dabl-dabl (14p, 12sk), a dvocifren je bio i Paskal Sijakam sa 11 poena i osam skokova.

U redovima Vizardsa, Bredli Bil je bio najefikasniji sa 32 poena, pratio ga je Džon Vol sa 23, uz pet skokova i osam asistencija, dok je Marif Moris meč završio sa 12 poena i 15 skokova.

U polufinalu konferencije Reptorse očekuje duel sa pobednikom između Klivlend Kavalirsa i Indijana Pejsersa.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzalud 46p Rasa, Mičel odveo Jutu u polufinale Zapada!

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2018

Košarkaši Juta Džeza poslednji su polufinalisti Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u šestom meču prve runde savladali Oklahoma Siti Tander 96:91 i sa 4-2 u seriji prošli u sledeću fazu, gde ih čeka duel sa Hjuston Rokitsima..Ekipu iz Solt Lejk Sitija do pobede je vodio fantastični Donovan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.