Bjelica: Celog života me potcenjuju

Izvor: B92, 27.Okt.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Celog života me potcenjuju

Nemanja Bjelica, košarkaš Sakramenta, odigrao je odličnu utakmicu u pobedi nad Vašington posle čega je rekao da je mnogo puta u karijeri bio potcenjen.

"Celog života, tokom cele karijere, bio sam potcenjen. Ali nemam problem s tim. Volim košarku i radio sam jako da bih bio ovde danas. Srećan sam što sam dobio priliku da igram ovde u Sakramentu, jer su Kingsi deo čak i naše, srpske istorije. Uzbuđen sam. Samo još da se Bogdan da se vrati i bićemo dobri", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Bjelica posle meča.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde na terenu je proveo najviše minuta od svih saigrača – 36. On je za to vreme uspeo da ostvari učinak od 26 poena, 12 skokova, tri asistencije, uz jednu blokadu i ukradenu loptu.

Bjelica je iz igre šutirao odličnih 9 od 16, odnosno trojke šest od deset. Pored toga dok je on bio u igri Kingsi su bili na +16 u odnosu na Vašington i srpski igrač najzaslužniji je za trijumf ekipe Dejva Jegera.

"Igramo dobro. Nikada nisam video ovo, da trčimo toliko brzo… Foks je naš lider, a svi ostali ga pratimo. Mlad smo tim, ne želim sada da pričam o titulama ili plej-ofu, samo je sjajan osećaj. Umalo nismo izgubili jer hoćemo da budemo brzi, ali to je način na koji moramo da igramo. Samo je bitno da ostanemo zajedno i da se spremamo za svaku sledeću utakmicu", rekao je Bjelica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica: Celog života me potcenjuju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2018

Nemanja Bjelica, košarkaš Sakramenta, odigrao je odličnu utakmicu u pobedi nad Vašington posle čega je rekao da je mnogo puta u karijeri bio potcenjen...- Celog života, tokom cele karijere, bio sam potcenjen. Ali nemam problem s tim. Volim košarku i radio sam jako da bih bio ovde danas. Srećan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.