Bil vodio Vizardse do brejka

Izvor: MVP.rs, 03.Maj.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil vodio Vizardse do brejka

Utakmicom između Atlante i Vašingtona počela je druga runda plej ofa u najjačoj ligi na svetu.

U najjačoj ligi na svetu nema pauze. Prethodne noći smo dobili poslednjeg učesnika druge runde plej ofa, a već danas je počela druga runda doigravanja. Prvi meč odigrali su Atlanta i Vašington, a Vizardsi su kao i u prvoj rundi protiv Toronta, odmah u prvom meču stigli do brejka i slavili nad domaćinom sa 104:98.

Kao što je to bio slučaj u većini mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << prve runde plej ofa, Atlanta je sjajno otvorila i meč za Vizardsima, postigavši čak 37 poena u prvoj četvrtini. Činilo se tada da će izabranici Majka Budenholzera uspeti da lako izađu na kraj sa protivnikom, ali se gosti nisu predavali i pored deficita od devet poena iz prvog poluvremena (62:53), sjajno su odigrali u nastavku meča, te su na kraju zasluženo slavili.

Goste je do trijumfa vodio Bredli Bil sa 28 poena, uz sedam skokova, a tokom četvrte četvrtine je zaradio povredu članka, koja ipak nije bila toliko ozbiljna, pa je bek Vašingtona bio uz ekipu do kraja meča. Saigrače je i pored povrede šake sjajno razigravao Džon Vol, koji je pored 18 pogodaka upisao 13 asistencija i sedam skokova, a iskusni Pol Pirs je meč završio sa 19 poena. Dabl-dabl učinke ostvarili su Marćin Gortat (12p, 12sk) i Oto Porter (10p, 11sk), a veliki doprnos pobedi dao je i Dru Guden sa 12 poena za samo 14 minuta provedenih na terenu.

U poraženoj ekipi Hoksa ponovo je blistao Demare Kerol (24p) koji u plej ofu igra košarku svog života. Al Horford (17p, 17sk, 7as) i Pol Milsap (15p, 12sk, 8as) su bili blizu tripl-dabl učinka, Kajl Korver je upisao 13 pogodaka, dok je Džef Tig postigao 11 poena, uz sedam asistencija, ali je takođe tokom prve četvrtine zaradio povredu članka.

U narednim danima ćemo saznati da li su povrede Tiga (članak), Bila (članak) i Vola (šaka) ozbiljnije prirode, jer bi izostanak nekog od pomenutih igrača mogao poprilično

Rezultati:

Atlanta (1) - Vašington (5)

U toku noći:

Golden Stejt (1) - Memfis (5) (21.30c)


(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ratnici gaze sve pred sobom

Izvor: MVP.rs, 04.Maj.2015, 00:42

Ako je suditi po prvom meču, Memfis će teško do naredne runde...Posle meča koji je odigran u "Filips Areni" i brejka Vizardsa u duelu sa Hoksima, na red je došao prvi susret između Oklahome i Memfisa. Igrali su izabranici Davida Jergera bez povređenog Majka Konlija i od samog početka meča se...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.