Bil može da bira: Majami ili Finiks

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 20:19

Bil može da bira: Majami ili Finiks

Sve je izvesnije da će Bredli Bil napustiti Vašington Vizardse i čekamo da vidimo gde će nastaviti svoju karijeru.

Kako prenosi Athletic, Bredli Bil uskoro napušta Vašington Vizardse i franšiza iz prestonice SAD pristala je da ga trejduje.

Trenutno se vode pregovori sa dve franšize: Finiks Sansima i Majami Hitom, a paket trejda još uvek nije poznat.

Ono što znamo jeste da će Vašington Vizardsi krenuti u rebilding i potruditi se da od nule izgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampionski tim i zbog toga ne žele da traće karijeru Bredlija Bila i pronaći će mu novu sredinu.

Finiks Sansi su spremni da zadrže Kevina Durenta i Devina Bukera i da dodaju Bredlija Bila na to, dok će Kris Pol potražiti novi tim ovoga leta.

Majami Hit je imao sjajan plej-of nastup, ali deluje da im nedostaje jedan deo slagalice za poslednji korak i šampionsku titulu, pa su Pet Rajli i njegovi saradnici zainteresovani za Bredlija Bila.

Bil je u Vašingtonu prošle sezone prosečno imao 23,2 poena uz 5,4 asistencije i 3 skoka po utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.