Bil: Bićemo najbolji

Izvor: MVP.rs, 27.Sep.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil: Bićemo najbolji

Mladi košarkaš je govorio o odnosu sa Džonom Volom.

Prethodna sezona nije bila uspešna za Vašington Vizardse, koji nisu uspeli da se domognu plej-ofa. Mnogi smatraju da je jedan od najvećih problema ekipe odnos dvojice najboljih košarkaša, Džona Vola (26, 193) i Bredlija Bila (23, 196), koji su tokom prethodnih sezona imali mnogo nesuglasica.

Sam Vol je nedavno izjavio da su postojale >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tenzije između dvojice košarkaša i da, ako ekipa želi da bude bolja, takve stvari ne smeju da se događaju. Pričajući sa medijima pred početak trening kampa, Bil se dotakao ove teme:

"Džon i ja smo u redu. Između nas više nema nikakvih problema. Bićemo najbolji bekovski par u Ligi, videćete", izjavio je mladi košarkaš.

Ako Vizardsi žele da se naredne sezone domognu doigravanja potrebno je da njihova dva košarkaša budu potpuno zdrava, te da njihov međusobni odnos bude mnogo bolji nego što je to bio slučaj u prošlosti.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.