Izvor: RTS, 09.Apr.2022, 06:37

Bajden primio ambasadora Đurića u Beloj kući

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden primio je u Beloj kući u Vašingtonu ambasadora Republike Srbije u SAD Marka Đurića.
Predsednik Bajden ugostio je ambasadora Đurića u Ovalnom kabinetu Bele kuće.

Đurić je na društvenim mrežama napisao da je susret održan ove nedelje i naveo da visoko cenimo taj gest poštovanja prema Srbiji i našim 140 godina dugim međudržavnim odnosima koji poslednjih godina beleže >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kontinuirani trend rasta u brojnim oblastima.
Đurić je na svom Tviter profilu izneo i uverenje da će Republika Srbija, kao odgovoran i pouzdan partner svima u međunarodnoj zajednici, nastaviti da dosledno sprovodi politiku regionalne stabilnosti, zalažući se za mir, prosperitet i ekonomski napredak svih građana Zapadnog Balkana.
"Nastavkom marljivog rada na ekonomskom razvoju, reformama, povezivanju i modernizaciji, vraćamo dug sebi, ali i stičemo poštovanje drugih. Kao zemlja okrenuta budućnosti, ali i uz očuvanje svoje tradicionalne suštine, Republika Srbija će, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem kao pokretačem brojnih pozitivnih promena u društvu, nastaviti da ostvaruje izuzetne rezultate i izgrađuje odnose i mostove saradnje u međunarodnoj zajednici", istakao je Đurić.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐURIĆ IMAO PRIJEM KOD BAJDENA: "Nastavljamo da ostvarujemo izuzetne rezultate"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2022

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden primio je u Beloj kući u Vašingtonu ambasadora Republike Srbije u SAD Marka Ðurića...Predsednik Bajden ugostio je ambasadora Ðurića u Ovalnom kabinetu Bele kuće...Ðurić je na društvenim mrežama napisao da je susret održan ove nedelje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đurić posle sastanka sa Bajdenom: Srbija će nastaviti da bude pouzdan partner međunarodnoj zajednici

Izvor: Danas, 09.Apr.2022

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden primio je u Beloj kući ambasadora Srbije Marka Đurića, što je Đurić nakon posete objavio na svojim profilima na društvenim mrežama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.