Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2020, 16:32

Bajden predstavio sastav svog budućeg antikorona tima

VAŠINGTON - Novoizabrani američki predsjednik Džo Bajden danas je objavio sastav svog budućeg antikorona tima, radne grupe sastavljene od eksperata za medicinu i zdravstvo koja će voditi borbu protiv pandemije korona virusa u njegovoj administraciji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biden Amerikancima: Preklinjem vas, nosite maske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Nov.2020

Novoizabrani predsjednik Sjedinjenih Država Joe Biden pozvao je u ponedeljak Amerikance da nose zaštitne maske kako bi se borili protiv pandemije COVID-19, tokom predstavljanja radne grupe za izradu plana za suočavanje sa krizom javnog zdravlja. “Mogli bismo spasiti nekoliko desetina hiljada života...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

SLUŠAĆU NAUKU I STRUČNJAKE: Bajden objavio imena ljudi koji će voditi borbu protiv korona virusa u Americi

Izvor: Kurir, 10.Nov.2020, 08:50

Izabrani američki predsednik Džozef Bajden u ponedeljak je objavio sastav radne grupe zdravstvenih stručnjaka koja će isplanirati odgovor njegove vlade na pandemiju koronavirusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.