Bajden: Ne sme da prevlada mržnja u Americi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Avg.2023, 08:20

Bajden: Ne sme da prevlada mržnja u Americi

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden i potpredsednica Kamala Haris sastali su se sa rođacima Martina Lutera Kinga mlađeg 28. avgusta, kako bi obeležili 60. godišnjicu Marša na Vašingtonu, kada je King održao slavni govor "Imam san" kod Linkolnovog spomenika. Predsednik Džozef Bajden i najviši zvaničnici Bele kuće zatražili su od Amerikanaca da se ujedine u borbi protiv mržnje, nakon ubistva troje crnaca na Floridi tokom vikenda, čiji motiv je rasizam. "Ne sme...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"NE SME DA PREVLADA MRŽNJA U AMERICI" Bajden se oglasio o ubistvu trojice crnaca na Floridi

Izvor: Blic, 29.Avg.2023

Predsednik SAD Džo Bajden i najviši zvaničnici Bele kuće zajedno su se usprotivili belačkoj supremaciji i zatražili od Amerikanaca da se ujedine u borbi protiv mržnje, nakon rasno motivisanog ubistva troje crnaca na Floridi tokom vikenda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.