Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024, 09:18

BLISKOISTOČNI SUKOB Netanjahu će i bez podrške SAD u ofanzivu na Rafu, izraelski vojnici još u bolnici El Šifa

Rat Izraela i Hamasa – 169. dan. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu poručuje da će krenuti u kopnenu ofanzivu na Rafu sa američkom podrškom ili bez nje. Portparol Bele kuće Džon Kirbi rekao je da će Bela kuća sledeće nedelje sa izraelskim zvaničnicima razmotriti alternative za eliminisanje palestinske militantne grupe Hamas u Gazi bez kopnene ofanzive u Rafi za koju Vašington tvrdi da bi bila "katastrofa".
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Netanjahu odbacio Blinkenov apel da Izrael odustane od ofanzive na Rafu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2024

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu odbacio je juče molbu državnog sekretara SAD Entonija Blinkena da odustane od kopnenog napada na Rafu, najjužniji grad u Gazi gde se od borbi sklonio veliki broj Palestinskih civila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.