BIN LADENOVA ĆERKA VIDELA UBISTVO?

Izvor: Kurir, 04.Maj.2011, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIN LADENOVA ĆERKA VIDELA UBISTVO?

VAŠINGTON - Jedna od Bin Ladenovih ćerki videla je kako ga američki vojnici ubijaju, izjavio je visoki pakistanski zvaničnik, koji je odbio da otkrije svoj identitet.

Kako prenosi sajt msnbc.msn.com devojčica stara 12 ili 13 godina jedna je od svedoka ubistva vođe Al Kaide i ona je tokom ispitivanja potvrdila da su američki specijalci ubili Bin Ladena.

„Al Arabiya“ izveštava da je Bin Ladenova ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izjavila pakistanskim istražiteljima da su „komandosi zarobili njenog oca živog i upucali ga pred celom porodicom“. Prema istom izvoru, devojčica je bila deo grupe koja je odvedena sa mesta sukoba nakon što je Bin Laden ubijen.

Prema rečima pakistanskog visokog zvaničnika, rođaci, jedna od Bin Ladenovih žena i brojna deca biće ispitani i verovatno predati zemljama iz kojih potiču, a ne SAD-u. Takva odluka je u skladu sa pakistanskim zakonima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bin Laden uhvaćen živ, pa ubijen?

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2011

Zvaničnici Pakistana su saopštili da je među šestoro dece koji su spašeni iz Bin Ladenovog skrovišta u Abotabadu bila i njegova 12-godišnja ćerka, koja je pakistanskim istražiteljima rekla da su američke snage prvo zarobile njenog oca živog pa su ga potom ubili ispred članova porodice. Navodi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.