BAJDEN IMA HITNI SASTANAK! Napad Irana na Izrael NEIZBEŽAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2024, 20:22

BAJDEN IMA HITNI SASTANAK! Napad Irana na Izrael NEIZBEŽAN!

Predsednik SAD Džozef Bajden danas će se vratiti u Vašington iz Delavera kako bi se konsultovao sa timom za nacionalnu bezbednost, dan nakon što je izjavio da će se iranski napad na Izrael dogoditi ''pre, a ne kasnije''.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLJUČA NA BLISKOM ISTOKU Bajden prekinuo odmor i hitno se vratio u Belu kuću, OČEKUJE SE NAPAD IRANA NA IZRAEL, Teheran pripremio 100 PROJEKTILA

Izvor: Blic, 13.Apr.2024

Američki predsjednik Džo Bajden skraćuje svoj vikend odmor i vraća se u Vašington danas radi konsultacija sa svojim timom za nacionalnu bezbednost dan nakon što je rekao da očekuje napad Irana na Izrael, saopšteno je iz Bijele kuće.

Nastavak na Blic...

"IZRAEL NAUČIO LEKCIJU" Iranski predsednik slavi napad: Okrenuta nova stranica u istoriji autoriteta Irana

Izvor: Blic, 14.Apr.2024, 13:36

Iranski predsednik Ibrahim Raisi izjavio je danas da je sinoćnim napadom te zemlje na Izrael okrenuta nova stranica u istoriji autoriteta Irana i da je Izrael "naučio lekciju".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.