Avion udario u kuću u Indijani, dvoje povređeno

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion udario u kuću u Indijani, dvoje povređeno

Mali avion udario je danas u jednu kuću nedaleko od aerodroma u Indijanapolisu i zapalio se, a dve osobe iz aviona su povređene, objavio je Vašington post.

Dva muškarca iz malog aviona tipa "Glastar GS-1" sami su došli do lokalne ambulante posle nesreće u Kolumbusu, gradu 65 kilometara južno od Indijanapolisa, saopštio je policajac Met Majers.

Hiroko Nakao bila je sama kod kuće kada je avion >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udario u zadnji deo njene kuće i uništio staklenu baštu.

"Ne mogu da verujem. Mislio sam da je šala, ali ona je bila veoma ozbiljna, pa sam odmah došao kući", izjavio je njen muž koga je odmah pozvala Hiroko čim se dogodila nesreća oko 9.30 sati po lokalnom vremenu, na oko kilometar od aerodroma u Indijanopolisu.

Svedoci nesreće su rekli da su videli da mali avion leti izuzetno nisko i da njegov motor nije imao normalni zvuk, neposredno pre udara u kuću.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.