Andželinin rediteljski prvenac prikazan i u Vašingtonu

Izvor: Blic, 11.Jan.2012, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželinin rediteljski prvenac prikazan i u Vašingtonu

Bred Pit i Andželina Žoli sinoć su se pojavili na premijri glumičinog rediteljskog debija "U zemlji krvi i meda", a par koji već danima prisustvuje događajima širom Amerike na licu nije pokazivao ni jedan trag umora.

Poznatom paru na crvenom tepihu pridružil su se i glavni glumci Goran Kostić i Zana Marjanović.

Za razliku od prethodne večeri kada je zadivila u Njujorku seksi kombinacijom kožne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suknje i svilene bluze, Andželina se u Vašingtonu odlučila za nešto svedeniju varijantu, te je ispod dugog sivog kaputa nosila svetlucavu haljinu koju je uparila sa cipelama u boji kože.

Povezane vesti: Bred Pit i sa štapom izgleda savršeno Kćerka Breda Pita i Andželine Žoli hoće da promeni ime Bred Pit za Amerikance najpoželjniji komšija Andželina Žoli:Do 17. godine nisam čula za Bosnu Ne optužujte nas, već one koji su zločine činili u naše ime
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera filma Anđeline Džoli u Vašingtonu

Izvor: Svet, 11.Jan.2012

Bred Pit i Anđelina Džoli sinoć su se pojavili na premijeri glumičinog rediteljskog debija “U zemlji krvi i meda”, a partneri koji već danima prisustvuje događajima širom Amerike na licu nisu pokazali ni jedan trag umora. Poznatom paru na crvenom tepihu pridružil su se i glavni glumci Goran...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.