Amerika: Preminuli policajac ubijen?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2021, 23:00

Amerika: Preminuli policajac ubijen?

Istragu o smrti policajca Brajana Siknika, pete osobe koja je preminula od povreda zadobijenih tokom protesta pristalica predsednika Donalda Trampa u Vašingtonu, vodiće Odeljenje za ubistva, saopštila je danas vašingtonska policija, preneo je Rojters.

Siknik je preminuo u bolnici u četvrtak od povreda glave zadobijenih tokom fizičkog obračuna sa Trampovim pristalicama, koje su ušle u zgradu Kongresa, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u toku bila sednica Predstavničkog doma i Senata.

Istragu o Siknikovoj smrti vodiće Odeljenje za ubistva vašingtonske policije, a pomagaće im i Federalni istražni biro, potvrdio je nadležni tužilac Džefri Rozen.

Rozen nije rekao da će FBI voditi istragu kao da je reč o ubistvu, ali je naglasio da "se neće štedeti resursi kada je reč o pronalasku odgovornih i njihovom privođenju pravdi".

Siknik je peta žrtva protesta u Vašingtonu, tokom kojih je jedna žena ustreljena u vrat, a još tri smrti se vode kao "hitni medicinski slučajevi", podseća Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.