Ambasadorka SAD u Crnoj Gori: Bivše članice Demokratskog fronta nisu partneri Vašingtona

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jun.2023, 10:01

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori: Bivše članice Demokratskog fronta nisu partneri Vašingtona

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke (Judy Rising Reinke) izjavila je da SAD očekuju što brže formiranje stabilne Vlade Crne Gore, koja će biti "inkluzivna i privržena evroatlantskim vrednostima i reformama". Rajnke je u intrevjuu za Glas Amerike 23. juna navela da Vašington ne doživljava koaliciju "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG) kao partnera. Ona je odbacila navode lidera ZBCG, koji su prethodno predvodili prosrpski Demokratski...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori: Doskorašnje članice Demokratskog Fronta nisu partneri Vašingtona

Izvor: Danas, 23.Jun.2023

Američka ambasadorka u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke poručila je danas da SAD očekuju što brže formiranje stabilne Vlade Crne Gore, koja će biti "inkluzivna i privržena evroatlantskim vrednostima i reformama".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.