AMERIKA JE KRIVA ZA SVE! Iran upozorio arapske zemlje pred NAPAD NA IZRAEL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2024, 16:58

AMERIKA JE KRIVA ZA SVE! Iran upozorio arapske zemlje pred NAPAD NA IZRAEL!

Iran je obavestio arapske vlade da će napasti američke baze u regionu ako Vašington interveniše posle uzvratnih akcija Teherana protiv Izraela, koje će preduzeti kao odgovor na izraelski udar na iranski konzulat, u Damasku, prenosi američko izdanje Axios, pozivajući se na američke zvaničnike,.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iran: Napad se može smatrati završenim ako Izrael ne napravi novu grešku

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2024, 01:45

NJUJORK - Stalna misija Irana pri Ujedinjenim nacijama saopštila je danas da se iranski napad na Izrael "može smatrati završenim", istakavši da će odgovor Teherana biti "znatno oštriji" ukoliko "izraelski režim bude napravio još jednu grešku".

Nastavak na Nezavisne Novine...

"ŠTO SE NAS TIČE, GOTOVO JE" Oglasio se Iran, da li je na pomolu KRAJ sukoba?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2024

Iranska misija pri UN objavila je na svom nalogu na mreži Iks da smatra da je vojna akcija Iranskih oružanih snaga protiv Izraela pokrenuta u skladu sa Članom 51 Povelje UN, kao odgovor na izraelski napad na konzulat Irana u Damasku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Huti: Napad Irana na Izrael legitiman čin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2024

Jemenski pobunjenički pokret Huti saopštio je danas da je iranski napad na Izrael legitiman čin kao odgovor na napad na iranski konzulat u Damasku 1. aprila, za koji Iran okrivljuje Izrael.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.