CELA SRBIJA PAMTIĆE NJENE REČI: Dr Grujičić čestitala Uskrs i poslala SNAŽNU PORUKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 09:46

CELA SRBIJA PAMTIĆE NJENE REČI: Dr Grujičić čestitala Uskrs i poslala SNAŽNU PORUKU (FOTO)

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije dr Danica Grujičić čestitala je najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs i poručila da je smrt pobeđena.

- Smrt je pobeđena, radujte se! Hristos vaskrse - napisala je ona na svom Fejsbuk profilu uz fotografiju sa, kako je istakla, velikim prijateljem Vladikom Teodosijem, što joj je draga uspomena iz Gračanice.

- Svima želim da ovaj najradosniji praznik provedu u krugu svojih najbližih u miru i ljubavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrog zdravlja. Svim kolegama želim puno uspeha, a što je manje moguće teških pacijenata. Prethodni period nas je bacio u mnoga iskušenja, kako lična tako i profesionalna. Verujem da su nas ti teški trenuci zbliži i naučili da moramo živeti u i za zajednicu. Da naše lično ne sme biti ispred naših bližnjih. Da naučimo da dajemo, da se žrtvujemo, i da stavimo interese drugih ispred svojih. Jedino tako svi možemo da napredujemo, a to je upravo ono što slavimo danas", napisala je dr Grujičić.

SMRT JE POBEDJENA RADUJTE SE ~ HRISTOS VASKRSE! Svima želim da ovaj najradosniji praznik provedu u krugu svojih...

Posted by Даница Грујичић on Недеља, 02. мај 2021.

Istakla je da se "Hrist žrtvovao za sve nas i stavio nas ispred njega".

- To je svetli primer kojim treba da se vodimo. To je ono čemu učim svoje mlađe kolege i studente, da mi radimo da bi pomogli bolesnima, a ne da bi nas učinili velikima. Tako je i u svim profesijama i u životu.Posebno želim da čestitam Vaskrs našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji ko zna koju godinu po redu proslavlja praznike u neizvesnosti i strahu. Ova fotografija je draga uspomena iz Gračanice i gostoprimstva velikog prijatelja Vladike Teodosija, verujem da ću uskoro ponovo biti zajedno sa svojim prijateljima na Kosovu i Metohiji - napisala je Grujičić u svojoj objavi na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.