Životne muke Jelene Golubović:  Podizala sam kredite da bih se školovala! (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životne muke Jelene Golubović: Podizala sam kredite da bih se školovala! (video)

Jelena Golubović odlučila je da se poveri Mikiju Mećavi, pa mu je između ostalog otkrila kako se školovala teškom mukom.

“Imala sam mnogo problema. Rešila sam da se školujem u Ukrajini i platila sam cenu toga. Morala sam da dižem kredite kako bih platila godinu za godinom. Pojma nemam koliko para sam potrošila na to. I onda mi traže doktorat sad, ma strašno. Nemam”, požalila se Jelena pevaču.

Ona je otkrila i koja joj je ulica u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Beogradu dno dna:

“Strahinjića Bana mi je najodvratnija ulica. Zna se ko tu ide. Ja svratim samo jednom u tri godine da popijem kafu i to je to, tako me put nanese, inače ne bih nikada”, tvrdi Golubovićeva.


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.