Žestoke borbe u Severodonjecku u Ukrajini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2022, 17:32

Žestoke borbe u Severodonjecku u Ukrajini

Ruske i ukrajinske snage žestoko su se sukobile u nedelju 29. maja u Severodonjecku, gradu na istoku Ukrajine, dok su ruski vojnici, podržani intenzivnim granatiranjem pokušavali da steknu strateško uporište u regionu, prenosi Adošijejted Pres (AP). Ruske snage, kako navodi AP suočile su se sa žestokim otrporom ukrajinske vojske. Ukrajinski regionalni zvaničnici su izvestili da su ruske snage "jurišale" na Severodonjeck nakon neuspešnog pokušaja da opkole grad. Borbe su prekinule...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Žestok sukob ruskih i ukrajinskih snaga u Severodonjecku

Izvor: Danas, 29.Maj.2022

Ruske i ukrajinske snage žestoko su se sukobile danas u Severodonjecku, gradu na istoku Ukrajine, dok su ruski vojnici, podržani intenzivnim granatiranjem, pokušavali da steknu strateško uporište u regionu, prenosi Adošiejted pres (AP).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.