Žestok odgovor Putinu: Zapad je umešan?

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 21:49

Žestok odgovor Putinu: Zapad je "umešan"?

SAD ne pružaju Ukrajini podršku za napade na teritorije drugih država, rekao je Džon Kirbi, koordinator za strateške komunikacije.

Prema njegovim rečima, američka vojska obezbeđuje Oružanim snagama obaveštajne podatke samo za operacije na ukrajinskoj teritoriji.

"Neću ulaziti u detalje kakvu vrstu obaveštajnih podataka pružamo i kako to radimo, ali oni imaju za cilj da pomognu Ukrajini. Ne ohrabrujemo Ukrajinu da izvodi udare van zemlje", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Kirbi.

Kirbi je svoju izjavu dao kao odgovor na reči ruskog predsednika Vladimira Putina o ulozi Zapada u pripremanju sabotaže na teritoriji Ruske Federacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.