Zelenski zna put do pobede?

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 15:52

Zelenski zna put do pobede?

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski uporedio je sukob sa Rusijom sa kolačem koji treba "podeliti" na komade.

"Sukob sa Ruskom Federacijom je kao kolač: ne možemo ga pojesti – udavićemo se. To je velika država, velika teritorija", rekao je on u intervjuu ukrajinskim medijima.

Zapadni političari stalno govore o tome kako Ukrajina mora da pobedi Rusiju na bojnom polju i sve više upumpavaju oružje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kijevski režim. Kremlj odgovara da vojna pomoć ništa suštinski neće rešiti, već će samo produžiti patnje ukrajinskog naroda.

Kako je objavila televizija Si-En-En, sistem odbrane koji je podigla ruska vojska na liniji razdvajanja za 6 meseci je dobro opremljen i miniran.

"Biće veliki izazov probiti ga. Linije protivtenkovskih rovova, ograda i minskih polja podignuti su stotinama milja duž krivudavog južnog fronta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.