Zelenski u stilu, neformalan govor pun šala

Izvor: RTS, 23.Maj.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenski u stilu, neformalan govor pun šala

Novi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u jednom od svojih prvih pojavljavanja u javnosti od inauguracije na tu funkciju koristio je šale i neformalan jezik u obraćanju učesnicima tehnološkog foruma.
Ubeđen da IT stručnjaci koji učestvuju na forumu svakog dana stvaraju nove sjajne stvari.

"Vi stvarate te stvari, ali ih naše birokrate i političari apsolutno ne koriste. Čini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se da živimo na različitim planetama - političari i ljudi koji se bave inovacijama", rekao je Zelenski, prenosi Rojters.
Zelenski je bez kravate sa povrnutim rukavima sakoa održao govor o inovacijama obraćajući se IT stručnjacima, među kojima su ga mnogi snimali svojim mobilnim telefonima.
"Iskreno, mnogo je lepše ovde nego u Bankovoj, (predsedničkoj rezidenciji) ovde ima pravih, živih ljudi", rekao je Zelenski.
Obraćanje glumca i komičara na tehnološkom forumu ukazuje na to da će se on i dalje pridržavati neformalnog stila koji je obeležio njegovu predsedničku kampanju, ocenjuje britanska agencija.
Bez ikakvog političkog iskustva, Zelenski osvojio je 73 odsto glasova na predsedničkim izborima prošlog meseca.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zelenski održao neformalni govor uz mnoštvo šala

Izvor: Blic, 24.Maj.2019, 00:35

Novi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u jednom od svojih prvih pojavljavanja u javnosti od kako je inaugurisan na tu funkciju koristio je šale i neformalan jezik u obraćanju učesnicima tehnološkog foruma, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.