Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2023, 13:14

Zelenski se zahvalio Danskoj i Holandiji na slanju lovačkih aviona F-16

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se danas, u govoru u danskom parlamentu, zahvalio poslanicima za pomoć njegovoj zemlji da se odupre invaziji Rusije, dan nakon što su Danska i Holandija objavile da će Kijevu obezbediti borbene avione američke proizvodnje F-16 koji bi mogli da budu isporučeni krajem godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zelenski: U slučaju uspjeha ruske invazije drugi dijelovi Evrope biće u opasnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2023

KOPENHAGEN - Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski upozorio je danas, dan nakon što su Danska i Nizozemska objavile da će do kraja godine Ukrajini poslati američke ratne avione F-16, da će, u slučaju uspeha ruske invazije, drugi dijelovi Evrope biti u opasnosti od vojne agresije Kremlja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.