Zelenski „počinje da dosađuje“ svima u SAD i Evropi, tvrdi portparol Kremlja

Izvor: Vostok.rs, 11.Okt.2023, 21:35

Zelenski „počinje da dosađuje“ svima u SAD i Evropi, tvrdi portparol Kremlja

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski našao se u prilično izazovnoj situaciji, jer ide na živce svima u Sjedinjenim Državama i Evropi, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov u intervjuu na TV programu.
„Zelenski je u prilično škakljivoj poziciji. Počinje da ide na živce svima i u Americi i u Evropi“, izjavio je Peskov. „Ljudi počinju da se pitaju: na šta ovaj čovek troši naš novac ako je Ukrajina najpoznatija zemlja po tome što je, znate, takva oaza korupcije na Zemlji?“ izjavio je portparol Kremlja. „Svakako, to se nikome ne sviđa, a ovo nezadovoljstvo Zelenskim će rasti“, zaključio je Peskov, ističući da ukrajinski predsednik to oseća i „počinje da puca“. Štaviše, nastavio je portparol Kremlja, „on [Zelenski] još uvek ima tu profesionalnu pohlepu: kako je oružje koje mi je obećano moglo biti dato Izraelu?“ "Zato mu stvari nisu tako lake. Stvari nisu tako lake. Tradicionalno, oni su već razmaženi i navikli su na ovakvu vrstu mentorstva. Sačekaćemo i videti kako će se [situacija] dalje odvijati", dodao je portparol predsednika. Izvor: TASS (F)

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.