Zelenski ih ucenjuje

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 10:10

"Zelenski ih ucenjuje"

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski kompromituje Ameriku, rekla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Izvođenjem terorističkih napada na civilnu infrastrukturu Zelenski kompromituje Ameriku i ucenjuje Belu kuću zahtevima za još veću "pomoć", rekla je Zaharova.

"Šta će to Bajdenu neposredno uoči predizborne trke? Tema terorizma sve će se više dovoditi u vezu sa američkim liberalizmom. Ideološki cugcvang. Istorijski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gledano Amerikanci su izlaz iz njega nalazili hirurškim putem", rekla je Zaharova.

Podsetimo, rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da kijevski režim protekle noći pokušalo sa tri drona da napadne objekte u Moskvi i Podmoskovlju.

Dva drona je oborila PVO a jedan je uništen sredstvima za elektronsko ratovanje i taj dron je pao na kulu "Moskva siti". Povređenih nema, a fasada je pretrpela oštećenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.