Zelenski: Pakao

Izvor: B92, 02.Avg.2022, 23:01

Zelenski: "Pakao"

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski večeras je u svom noćnom video-obraćanju naciji situaciju u istočnom regionu Donjeck opisao kao pakao.

"Napadi na Pisku i Avdijivku su pakao koji ne mogu opisati rečima. Usprkos pošiljkama američkih raketa, još uvek ne možemo da potpuno slomimo rusku nadmoć u artiljeriji i ljudstvu", rekao je Zelenski, prenosi ''Kijev independent''.

Zelenski je u nedelju saopštio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukrajinska Vlada odlučila da sprovede obaveznu evakuaciju stanovništva iz istočne Donjecke oblasti, mesta žestokih borbi sa ruskim snagama.

Zelenski je tada naveo da stotine hiljada ljudi i dalje živi u oblastima Donbasa, gde su borbe žestoke i da mnogi odbijaju da odu, ali da ''bi to trebalo da urade".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zelenski: Situacija u Donjecku pakao koji se ne može opisati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2022

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski večeras je u svom noćnom video-obraćanju naciji situaciju u istočnom regionu Donjeck, koja je pod snažnim napadima ruskih snaga, opisao kao pakao. "Napadi na Pisku i Avdijivku su pakao koji ne mogu opisati rečima. Usprkos pošiljkama američkih raketa, još...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.