Zelenski: Dobro sam, živ i zdrav, ruski hakeri plasiraju laži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2022, 19:13

Zelenski: Dobro sam, živ i zdrav, ruski hakeri plasiraju laži

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se obratio građanima putem video snimka na Instagramu, u kojem je poručio da se oseća dobro, komentarišući tako "lažen vesti o njegovom zdravlju koje su plasirali ruski hakeri".

"Danas Rusija je pokrenula više lažnih vesti prema kojima ukrajinsku državu ne kontroliše Zelenski jer je u bolnici, ili, precizije rečeno, na intenzivnoj nezi, te da je u 'ozbiljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zdravstvenom stanju'", kazao je Zelenski, prenosi Rojters.

On je želeo da pokaže građanima da je u svojoj kancelariji, da je živ i zdrav.

"Evo vidite, evo me u kabinetu, nikad se nisam osećao dobro kao sada. A loša vest za one koji plasiraju takve vesti je da nisam sam. Ima nas 40 miliona. Uz dužno poštovanje starijima, kada imate 44 godina, nije isto što i 70", dodao je Zelenski, aludirajući, kako navodi Rojters, na predsednika Rusije Vladimira Putina koji u oktobru puni 70 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Oglasio se Zelenski: "Dobro sam, živ i zdrav"

Izvor: B92, 21.Jul.2022

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se obratio građanima putem video snimka na Instagramu...On je poručio da se oseća dobro, komentarišući tako "lažen vesti o njegovom zdravlju koje su plasirali ruski hakeri"..."Danas Rusija je pokrenula više lažnih vesti prema kojima ukrajinsku državu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.