Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2023, 06:50

Zelenski: Uskoro krećemo u kontraofanzivu, očekujemo borbene avione

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski najavio je danas da će Kijev uskoro pokrenuti kontraofanzivu protiv ruskih snaga i poručio da je uveren da će Zapad posle toga isporučiti Ukrajini moderne borbene avione.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerika okrenula leđa Ukrajini? Zelenski priznao: Naneta je šteta

Izvor: B92, 03.Maj.2023

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da curenje poverljivih informacija Pentagona "nije od koristi" za reputaciju SAD...Kako je kazao, on ipak ceni podršku Vašingtona Kijevu...Zelenski je rekao za Vašington post da ga Bela kuća nije kontaktirala povodom curenja strogo poverljivih...

Nastavak na B92...

"NIJE VREDNO PODRŠKE SAD KIJEVU" Zelenski se oglasio o curenju poverljivih informacija iz Pentagona: "To nije korisno za njihovu reputaciju"

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da curenje poverljivih informacija Pentagona "nije od koristi" za reputaciju SAD, ali da ipak ceni podršku Vašingtona Kijevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.