Zekavica 20. u trećoj etapi Obikolke

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Sep.2013, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zekavica 20. u trećoj etapi "Obikolke"

ELENA - Jovan Zekavica, biciklista čačanskog Borca u majici reprezentacije Srbije zauzeo je 20. mesto u trećoj etapi trke “Oko Bugarske”, popularnoj “Obikolki” od Kazanlaka do Elene (130 km) sa 4,39 minuta zaostatka za pobednikom Remi di Gregorijom (Francuska) koji je etapu završio posle 3:14,22 časova vožnje prosečnom brzinom od 40,1 km na čas. Odsprintao je na cilju Spasa Đurova (Bugarska), dok je treće mesto u sprintu grupe od šestorice biciklista sa 2,20 minuta zaostatka osvojio Mihail Kononenko iz Ukrajine.

Potom je sa 4,39 minuta stigla grupa od 78 biciklista u koji su bili, uz Zekavicu i: 27. Marko Stanković, 33. Stefan Stefanović, 36. Miloš Borosavljević (svi nacionalni tim), 73. Esad Hasanović...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.