Zečević: Očekujem povoljan rezultat u Poljskoj

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 23:44

Zečević: Očekujem povoljan rezultat u Poljskoj

Ženska reprezentacija Srbija beleži sjajne rezultate u Ligi nacija, posle dve pobede, protiv Ukrajine i Grčke, na redu su nova dva ispita, oba protiv Poljske.

Selektor ženske reprezentacije Srbije Dragiša Zečević izjavio je da ima dosta problema sa povredama igračicama uoči mečeva sa Poljskom u Ligi nacija.

Srbija će 27. oktobra gostovati selekciji Poljske, a četiri dana kasnije dve selekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se sastati u Staroj Pazovi.

"Imamo problema, ali imamo i dobru atmosferu, ona je ključ svega. Mi verujemo da će do prvog meča zdravstveni bilten biti bolji, ali pred nama su dva meča i ja sam uveren da će devojke dati svoj maksimum. Nadam se da ćemo imati dobru uvertiru u Poljskoj pred drugi meč koji nas očekuje u Staroj Pazovi. Uglavnom, devojke su spremne, obavili smo analizu rivala i očekujem povoljan rezultat u Poljskoj", rekao je Zečević, a preneo zvanični sajt FS-a.

Srbija i Poljska dele prvo mesto na tabeli grupe B3 Lige sa po šest bodova, dok su Ukrajina i Poljska bez bodova.

"Nekoliko devojaka nije sa nama ili imaju problema sa povredama, Aleksandra Lazarević, Oršoja Vajda, Ema Petrović, Anđela Krstić, a čekamo vesti oko Milice Kostić, Sare Pavlović i Jelene Čanković. Nadamo se da će biti sve u redu sa njima, ali sve ostale devojke su spremne. Ponavljam, imamo dve utakmice u kojima vidimo šansu da se domognemo prvog mesta, što je bio naš cilj od prvog dana. Za ovih jedanaest meseci koliko smo zajedno, napredujemo iz meča u meč. Devojke su svesne značaja ovih mečeva i verujem da će biti najbolje kada je najvažnije", zaključio je Zečević.

Kapiten Srbije Violeta Slović smatra da je potrebno da se dobre igre protiv Ukrajine i Grčke valorizuju na dva meča protiv Poljske.

"Spremne smo, svesne smo da nas očekuju dva veoma važna meča. Poljska je izuzetan protivnik, ali mi znamo šta nam je cilj, želimo prvo mesto i plasman među najbolje evropske selekcije u Ligi nacija. Fokusirani smo da implementiramo sve što se dogovorimo u svlačionici, prvo u Poljskoj, zatim i pred našom publikom", izjavila je Slovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.