Zavijaju sirene, eksplozije, gori

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 07:01

Zavijaju sirene, eksplozije, gori

Sirene za vazdušnu opasnost jutros su se oglasile širom Ukrajine, uz upozorenje na ruske raketne i napade dronovima.

Telegram kanali izvestili su o eksplozijama u nekoliko regiona, od Lavova na zapadu, pa sve do Hersona na jugu, međutim nema potvrda o žrtvama, piše Rojters.

Prethodno je guverner Kurske oblasti u Rusiji Roman Starovojt saopštio da su kasno sinoć ruske snage oborile dron iznad Kurska.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je na Telegramu napisao da su protivvazudšni sistemi bili aktivirani dva puta, ali nije naveo da li je pričinjena šteta, ni da li je bilo žrtava.

Serija vazdušnih napada je bila pokrenuta na južni deo Rusije, blizu granice sa Ukrajinom, navodi britanska agencija i dodaje da je bilo i oružanih upada za koje su odgovornost preuzele grupe koje kažu da se protive Kremlju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.