Zašto Kremlj pokušava da poveže Ukrajinu sa napadom u Moskvi?

Izvor: VOA, 02.Apr.2024, 13:11

Zašto Kremlj pokušava da poveže Ukrajinu sa napadom u Moskvi?

Vladimir Putin pokušava, bez dokaza, da poveže zvanični Kijev sa napadom na koncert u Moskvi za koji je odgovornost preuzela Islamska država kako bi dodatno mobilisao domaću javnost za podršku ratnim dejstvima u Ukrajini, kažu za Glas Amerike na srpskom stručnjaci za borbu protiv terorizma.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Šta stoji iza Putinovih pokušaja da poveže Ukrajinu sa napadom Islamske države u Moskvi?

Izvor: VOA, 02.Apr.2024

MOSKVA — Vladimir Putin i ruske vlasti pokušavaju, bez dokaza, da dovedu u vezu zvanični Kijev sa napadom na koncertnu dvoranu u Moskvi - za koji je odgovornost preuzela Islamska država - kako bi dodatno mobilisali domaću javnost za podršku ratnim dejstvima u Ukrajini, kažu za Glas Amerike stručnjaci...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.