Zaražen i Đekić - Srbija u prvoj fazi EP bez petorice igrača; Đerona: Kako posle svega da igramo?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2022, 13:48

Zaražen i Đekić - Srbija u prvoj fazi EP bez petorice igrača; Đerona: Kako posle svega da igramo?

Srpski rukometni reprezentativac Đorđe Đekić pozitivan je na koronavirus, saopšteno je iz Rukometnog saveza Srbije (RSS)

Kako se navodi, Đekić je u dobrom opštem stanju, ali mu sledi petodnevni karantin.

Iz istih razloga u timu Srbije u prvoj fazi takmičenja neće biti kapitena Nemanje Ilića, kao i Nemanje Zelenovića, Ilije Abutovića i golmana Dejana Milosavljeva.

U prvoj fazi Evropskog šampionata Srbija igra protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ukrajine, Hrvatske i Francuske.

Dva tima iz grupe C obezbediće plasman u drugu fazu takmičenja. Prvi meč na programu je protiv Ukrajine sutra od 18 sati.

Đerona: Mnogo propusta organizatora, kako da igramo?

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona veoma je nezadovoljan organizacijom Evropskog prvenstva, čiji su domaćini Mađarska i Slovačka.

"Organizacija Prvenstva Evrope je haotična. Civili bez maske čekaju na testiranje u istom redu sa igračima iz reprezentacija. Nema dovoljno PCR testova za sve timove, kasni se sa testovima. Rezultat svega toga je da su neki igrači već zaraženi. Kako posle svega da igramo?", napisao je Đerona na društvenim mrežama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.