Zapadni doktori: Zdravstveno stanje Timošenkove ozbiljno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapadni doktori: Zdravstveno stanje Timošenkove ozbiljno

KIJEV -

Zapadni doktori su zaključili da je zdravstveno stanje bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko, koja služi sedmogodišnju zatvorsku kaznu po optužbama za zloupotrebu službenog položaja, veoma ozbiljno, izjavio je danas njen advokat, Serhij Vlasenko.

Zapadni doktori pregledali su ove nedelje Timošenkovu, pošto se žalila na jak bol u leđima i nesposobnost da hoda ili stoji.

Prema rečima Vlasenka, doktori iz Nemačke i Kanade naveli su da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bivša ukrajinska premijerka u teškom stanju. Vlasenko nije izneo više detalja.

Doktori koje je odredila ukrajinska vlada naveli su da je zdravstveno stanje Timošenkove zadovoljavajuće.

Timošenkova optužuje predsednika Viktora Janukoviča da ju je zatvorio kako bi se otarasio svog glavnog političkog rivala.

Julija Timošenko, jedna od ključnih ličnosti "narandžaste revolucije" 2004, osuđena je jer je, kada je bila premijerka, zaključila sa Rusijom nepovoljan sporazum o snabdevanju Ukrajine prirodnim gasom.

Zapad je suđenje Timošenkovoj ocenio kao politički motivisano.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat: Timošenkovoj je jako loše

Izvor: B92, 16.Feb.2012

Kijev -- Zapadni doktori zaključili su da je zdravstveno stanje bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko veoma ozbiljno, izjavio je njen advokat Serhij Vlasenko...Timošenkova služi sedmogodišnju zatvorsku kaznu po optužbama za zloupotrebu službenog položaja...Zapadni doktori pregledali su...

Nastavak na B92...

Zdravstveno stanje Timošenkove ozbiljno

Izvor: NaDlanu.com, 16.Feb.2012

Zapadni doktori su zaključili da je zdravstveno stanje bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko veoma ozbiljno, izjavio je njen advokat, Serhij Vlasenko... KIJEV, 16. februara 2012. (Beta-AP) - Julija Timošenko u zatvoru služi sedmogodišnju kaznu po optužbama za zloupotrebu službenog položaja,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.