Izvor: Vostok.rs, 08.Okt.2022, 12:36

Zaharova: Reakcija kijevskog režima na uništavanje civilne infrastrukture svedoči o njegovoj terorističkoj prirodi

Porgtparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je saopštila da reakcija kijevskog režima na vanredno stanje na Krimskom mostu govori o terorističkoj prirodi ukrajinske vlade. „Reakcija kijevskog režima na uništavanje civilne infrastrukture svedoči o njegovoj terorističkoj prirodi“, napisala je ona na svom Telegram kanalu. Podsetimo, savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak je saopštio da je eksplozija tek "početak". Nacionalni komitet za borbu protiv terorizma Rusije izvestio je da je kamion eksplodirao na Krimskom mostu u ranim jutarnjim satima, izazvavši požar na sedam vagona goriva. Došlo je do delimičnog urušavanja dva dela kolovozne deonice mosta.  Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu. Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Na incident na Krimskom mostu reagovala i Zaharova

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2022

MOSKVA - Reakcija Ukrajine na incident na Krimskom mostu naglašava terorističku prirodu kijevskog režima, izjavila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.