Zaharova ODBRUSILA Zapadu: Dosta ste štitili Kijev

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova ODBRUSILA Zapadu: Dosta ste štitili Kijev

Ona je pozvala "američke partnere da odgovornije i profesionalnije prilaze javnim izjavama"

Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova reagovala je na reči predstavnice Stejt departmenta Heder Navert koja je na Tviteru napisala da predstavnici samoproglašenih republika Donbasa prete posmatračima OEBS-a.

Pročitajte i:

- U svojim izveštajima Misija OEBS-a zaista beleži da obe strane gađaju njene dronove, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što Vašington ne komentariše granatiranja koja izvode Oružane snage Ukrajine - navodi se u komentaru Zaharove na sajtu Ministarstva inostranih poslova Rusije.

.

- Vreme je da prestanu da izvrću činjenice i da štite Kijev, a umesto toga treba da podstiču početak realizacije Minskog sporazuma, prekid granatiranja Donbasa, ukidanje blokade tog regiona i dodeljivanje ustavnog statusa Donbasu u okviru Ukrajine - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.