Izvor: Blic, 26.Nov.2018, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVECKANJE ORUŽJEM Porošenko traži uvođenje ratnog stanja zbog kod Krima

Ukrajinski predsednik Petro Porošenko izjavio je večeras, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, da će parlamentu predložiti uvođenje ratnog stanja, nakon incidenta sa ruskim brodovima u Crnom moru.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TENZIJE RASTU NA CRNOM MORU Kijev: Ruska mornarica ispalila raketu i zaplenila nam tri broda, Moskva: Ukrajinci lažirali provokaciju (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Nov.2018

U Kerčkom moreuzu u nedelju se dogodio incident kada su tri ukrajinska broda pokušala da prođu, ali im je Rusija onemogućila prolaz. Uz tvrdnju o prelasku u ruske teritorijalne vode, mornarica Rusije je oružjem zaustavila i zadržala brodove i tom prilikom je ranjeno nekoliko mornara. Ukrajinski...

Nastavak na Blic...

Ukrajina uvodi ratno stanje, Rusija zatražila hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2018

Petro Porošenko izjavio je večeras, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, da će parlamentu predložiti uvođenje ratnog stanja UKRAJINSKI predsednik Petro Porošenko izjavio je večeras, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, da će parlamentu predložiti uvođenje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.