ZLATNI VOZ ZELENSKOG NAZIVAJU PRAVIM ČUDOM TEHNOLOGIJE: Pogledajte čime je ukrajinski lider doputovao u Poljsku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 14:47

ZLATNI VOZ ZELENSKOG NAZIVAJU "PRAVIM ČUDOM TEHNOLOGIJE": Pogledajte čime je ukrajinski lider doputovao u Poljsku (FOTO)

Poljski list "Fakt" objavio je fotografije voza kojim putuje ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski.

Kako navodi izdanje, ukrajinski lider je doputovao u Poljsku na "pravom čudu tehnologije", koja spolja izgleda kao najobičniji voz. Međutim, unutra je opremljen najnovijim tehnologijama i dizajniran je za prevoz VIP osoba.

Predsednički voz ima sve: nekoliko spavaćih soba, salu za sastanke, hodnik, trpezariju i luksuzna kupatila. Kožne fotelje, mekane sofe, okrečeni zidovi, pozlaćeni mozaici - čini se da su se u ovom dvorcu na šinama ostvarile sve fantazije šefa ukrajinske države.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.