Vučić se sastao sa Zelenskim u Tirani: Zahvalio sam na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije FOTO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 20:04

Vučić se sastao sa Zelenskim u Tirani: "Zahvalio sam na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije" FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim tokom boravka u Tirani.

"Ponovio sam principijelni stav Srbije o poštovanju normi međunarodnog prava i Povelje UN, kao i o ključnom značaju diplomatije u rešavanju svih sukoba, jer nas tome, pre svega, uči teška istorija Srbije koja je vekovima stradala. Zahvalio sam se na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije, a tema razgovora bio je i evropski put naših >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dveju zemalja", navedeno je na Instagramu, u objavi na profilu "Buducnostsrbijeav".

Nakon susreta sa Zelenskim oglasio se i Siniša Mali na svom nalogu na Instagramu.

"Sastanak sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, na kome je predsednik Aleksandar Vučić ponovio da Srbija poštuje norme medjunarodnog prava i Povelje UN i istakao značaj diplomatije u rešavanju sukoba," napisao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ SE SASTAO SA ZELENSKIM "Ponovio sam principijelni stav Srbije o poštovanju normi međunarodnog prava i Povelje UN" (FOTO)

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim tokom boravka u Tirani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.