Izvor: RTS, 06.Mar.2022, 14:45

Vučić sa Bocan-Harčenkom o Ukrajini i geopolitici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom o situaciji u Ukrajini.
Predsednik Vučić upoznao je ambasadora sa stavovima Vlade Srbije i Saveta za nacionalnu bezbednost, koji uključuju privrženost naše zemlje poštovanju normi međunarodnog javnog prava.

Vučić je rekao da Srbija pažljivo prati promene na geopolitičkom planu, konstatujući da su izazovi zbog događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na istoku Evrope sve veći.
"Srbija će se uvek rukovoditi svojim vitalnim političkim i ekonomskim interesima i biti posvećena očuvanju mira i stabilnosti", istakao je predsednik Vučić.
Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali i o bilateralnim odnosima Srbije i Rusije, navedeno je u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika republike.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Harčenkom o Ukrajini i geopolitici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom o situaciji u Ukrajini...Predsednik upoznao ambasadora sa stavovima Vlade Srbije i Saveta za nacionalnu bezbednost, koji uključuju privrženost naše zemlje poštovanju normi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić sa Bocan-Harčenkom: Srbija će se uvek rukovoditi svojim vitalnim političkim i ekonomskim interesima

Izvor: Danas, 06.Mar.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom o situaciji u Ukrajini i upoznao ga sa stavovima Vlade i Saveta za nacionalnu bezbednost, koji uključuju privrženost Srbije poštovanju normi međunarodnog javnog prava.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.