Vučić: Tražili su nam da uvedemo sankcije Rusiji

Izvor: Press, 11.Maj.2014, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tražili su nam da uvedemo sankcije Rusiji

"Tražili su", rekao je Vučić upitan da li je zapad pritiskao Srbiju da uvede sankcije Rusiji, ali i dodao da je zamolio da se poštuje i stav Srbije, koji je, kad je reč o Rusiji, zasnovan na moralnim, tradicionalnim i jakim ekonomskim vezama, koji je pravičan i pošten, mada, dodao je, to je na za nas veoma teška polizicja.

Podsetivši da smo u Srbiji prošli sve kroz šta sada prolaze ljudi u Ukrajini, Vučić će rekao da bi i za narod tamo, ali i našu poziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bilo najbolje da se pronađe neko miroljubivo rešenje. 

"S druge strane mislim da je Srbija pokazala da ima svoju politiku koja je najbolja za nas, koja drži do morala, do evrointergacija, ali i do poštovanja svojih prijatelja koji nam nisu uvodili sankcije i nisu nas bombardovali, i što je veoma značajno, s kojima imamo izuzetno uspešne ekonomske odnose", rekao je Vučić. 
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Povezane vesti

VUČIĆ: Zapad tražio da uvedemo sankcije Rusiji!

Izvor: NaDlanu.com, 12.Maj.2014, 13:50

Premijer je rekao da bi i za naroda u Ukrajini, ali i poziciju Srbije, bilo najbolje da se pronađe miroljubivo rešenje.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.