Vučić: Izazovi iziskuju da se ujedinimo i neophodnost postovanja međunarodnog prava

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Mar.2023, 17:30

Vučić: Izazovi iziskuju da se ujedinimo i neophodnost postovanja međunarodnog prava

BEOGRAD – Izazovi sa kojima se suočavamo na globalnom nivou iziskuju da se ujedinimo, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na onlajn Samitu za demokratiju na kojem učestvuje na poziv predsednika SAD Džozefa Bajdena. Vučić je rekao i da je sukob u Ukrajini ponovo na svetlo dana izneo neophodnost univerzalnog i nepokoleblјivog […]
Vest Vučić: Izazovi iziskuju da se ujedinimo i neophodnost postovanja međunarodnog prava objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na Samitu za demokratiju: Izazovi sa kojima se suočavamo na globalnom nivou iziskuju da se ujedinimo

Izvor: Danas, 29.Mar.2023

Izazovi sa kojima se suočavamo na globalnom nivou iziskuju da se ujedinimo, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u video obraćanju na Samitu za demokratiju, na kom učestvuje na poziv predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena, objavljeno je na njegovom Instagram profilu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.