Vojvodina u osmini finala CEV kupa

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u osmini finala CEV kupa

Odbojkaši Vojvodine NS seme plasirali su se u osminu finala CEV kupa pošto su večeras u Novom Sadu u revanšu 1/16 finala savladali ukrajinski Barkom Kažanji sa 3:1, po setovima 25:22, 22:25, 32:20, 25:16.

I prvi meč odigran u Ukrajini dobili su crveno-beli rezultatom 3:0.

Međutim, nije sve bilo tako lako kako se čini po rezultatu. Nakon što su obe ekipe dobile po set, odluka je praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pala u trećem jer su Vojvodini bila dovoljna i dva seta u večerašnjem meču da prođe dalje. A taj treći koji je "prelomio" utakmicu igrao se 35 minuta i na radost malobrojne publike u Velikoj dvorani Spensa domaći tim ga je dobio sa 32:30.

Nakon definitivno osiguranog plasmana u dalje takmičenje, šampion Srbije je poslednji set odigrao rasterećeno protiv gostujuće ekipe koja više nije imala motiva i lagano meč priveo u svoju korist posle nešto manje od dva sata igre.

Vojvodina će se za prolaz u četvrtfinale boriti sa poljskom ekipom Aseko Rešovija iz Žešova koja je eliminisala finski Rovanijemi pobedivši ga u oba susreta maksimalnim rezultatom. Prvi duel na programu je 17. januara u Novom Sadu, a revanš dve nedelje kasnije u Poljskoj.

Autor: S.K.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađani u osmini finala Kupa CEV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2017

Odbojkaši Vojvodine NS seme iz Novog Sada plasirali su se u osminu finala Kupa CEV, pošto su u šesnaestini finala eliminisali ukrajinski Barkom Kažanji...Vojvodina je večeras, u dvorani SPC Vojvodina u Novom Sadu, u revanš utakmici šesnaestine finala savladala Barkom Kažanji sa 3:1, po setovima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.