Voditelj ruske državne TV: Rusi su agresori i ekstremno zli VIDEO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 19:56

Voditelj ruske državne TV: Rusi su agresori i ekstremno zli VIDEO

Rusi se "uvek vraćaju po ono što je njihovo", rekao je voditelj ruskog državnog medija, nazvavši moskovske trupe "agresorima".

Ruski narod je „agresorski i izuzetno zao“, rekao je Sergej Mardan na snimku koji je preveo i objavio na društvenim mrežama Anton Geraščenko, bivši savetnik Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine.

"Kažu da smo mi agresori i izuzetno zli, okrutni ljudi i tako dalje“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Mardan, ne praveći razliku između ruskih građana, vojske ili vlade.

"Na to uvek odgovaram: 'Da, da, u pravu ste'".

"Da, Rusi su agresori; da, Rusi umeju da budu okrutni i ništa ne zaboravljaju. Rusi se uvek vraćaju poono što je njihovo", rekao je Mardan, prema Geraščenkovom prevodu.

"Rusi se ne osećaju krivima. Rusi nisu skloni razmišljanju. Rusi se bave kulturnim prisvajanjem i čak ne razumeju šta je to", rekao je ruski voditelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.