Vilijan: Nisam izabrao Anži zbog novca

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijan: Nisam izabrao Anži zbog novca

Brazilski igrač sredine terena Vilijan rekao je da novac nije bio glavni razlog prelaska iz ukrajinskog Šahtjora u ruski Anži iz Mahačkale.
Znate, u Donjecku sam zaradio poprilično novca. Sa Šahtjorom sam osvojio ‘brdo’ trofeja u Ukrajini, ali i u Evropi. Bilo mi je lepo u Donjecku. Ipak, bilo je vreme za promenu – kazao je Vilijan ruskim medijima.
Anži je za transfer Vilijana platio obeštećenje od oko 35 miliona evra, a Brazilac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa ruskim klubom potpisao ugovor do 2017. godine.
Konačno odluku o transferu doneo sam posle razgovora sa vlasnikom Anžija Sulejmanom Kerimovim. Menadžment Anžija ima dugoročnu strategiju i želi da napravi ozbiljnu fudbalsku infrastrukturu u Dagestanu – dodao je Vilijan.
Brazilac je za Šahtjor u prethodnih šest sezona odigrao 140 utakmica i postigao 20 golova.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

"Ma nisam izabrao Anži zbog novca"

Izvor: Press, 04.Feb.2013

- Znate, u Donjecku sam zaradio poprilično novca. Sa Šahtjorom sam osvojio 'brdo' trofeja u Ukrajini, ali i u Evropi. Bilo mi je lepo u Donjecku. Ipak, bilo je vreme za promenu", kazao je Vilijan ruskim medijima...Anži je za transfer Vilijana platio obeštećenje od oko 35 miliona evra, a Brazilac...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.