Viktorija Bekam fotografijom iz okoline Vukovara podržala Ukrajince FOTO

Izvor: B92, 09.Mar.2022, 19:53

Viktorija Bekam fotografijom iz okoline Vukovara podržala Ukrajince FOTO

Viktorija Bekam je na svom Instagram profilu objavila fotografiju snimljenu u okolini Vukovara kako bi pružila podršku Ukrajini u jeku rata sa Rusijom.

Podelila je fotografiju Darka Kešnjera, koji je iz Hrvatske. U okolini Vukovara je fotografisao žuto polje i nebo, koji asociraju na boje ukrajinske zastave.

"Ova moja fotografija objavljena je na Instagramu kao podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ukrajini i njenom narodu u ovim teškim ratnim danima. Preko noći je postala viralni hit na društvenim mrežama širom sveta i na mnogim portalima te je dosad dosegla više od pola miliona pregleda. Ne tako davno i mi kao narod smo doživeli našu tragediju te se saosećamo s Ukrajinom i znamo kroz šta prolaze. Budimo ujedinjeni u solidarnosti i molitvi za Ukrajinu", napisao je ranije Kešnjer.

Viktorija i Dejvid Bekam su Ukrajini donirali milion dolara. Oni već dugi niz godina sarađuju s UNICEF-om te su pozvali pratioce da im se pridruže u ovoj humanoj misiji i doniraju koliko god mogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.