Vida pred transferom karijere

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vida pred transferom karijere

Hrvat na stolu ima dve sjajne ponude...

Ukrajinski mediji objavili su danas kako su za hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu zainteresovani Milan i Everton. Italijanski i engleski velikan hrvatskog reprezentativca žele već na zimu, a transfer bi trebalo da iznosi između pet i deset miliona evra.

Vida je u Kijevu od 2013. godine, a ovog leta bio je na pragu prelaska u Bešiktaš. Hrvatskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << defanzivcu ugovor s Ukrajincima ističe 31. decembra, pa Dinamo želi da ga proda već sada kako bi zaradio barem nekakav novac, što neće ići lako. Logično, igraču je u intersu da ode kao slobodan igrač i tako izvuče veću platu.

Milan je ovog leta potrošio 194.500.000, a Everton 158.200.000 evra. Oba kluba ove sezone beleže ispodprosečne rezultate, pogotovo ako u obzir uzmemo uloženo u pojačanja. Everton je 15. u Premijer ligi, a Milan sedmi u Seriji A, s 13 bodova manje od vodećeg Napolija.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.