VOĐA KAVAČKOG KLANA TEŠKO RANJEN U UKRAJINI: Zvicer na meti atentatora, ispalili više hitaca u njega (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 21:09

VOĐA KAVAČKOG KLANA TEŠKO RANJEN U UKRAJINI: Zvicer na meti atentatora, ispalili više hitaca u njega (VIDEO)

U njega je ispaljeno više metaka.

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, Radoje Zvicer, teško je ranjen u Ukrajini, saopšteno je nezvanično iz vrha Uprave policije.

Kako prenose ukrajinski mediji, napad se dogodio u centru Kijeva. Dve osobe su pucale na Zvicera, nakon čega su pobegle.

Odeljenje za komunikaciju kijevske policije pojasnilo je da su u 18.20 sati dobili informaciju o pucnjavi u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- U kijevskom okrugu Pečersk večeras su nepoznate osobe pucale na muškarca i pobegli automobilom koji su zatim zapalili. Povređeni je hospitalizovan - saopštila je ukrajinska policija.D

Do napada je došlo u blizini elitnog stambenog kompleksa u ukrajinskom glavnom gradu.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadači su prvo zapalili "Smart" automobil koji su navodno vozili, a potom pobegli sa lica mesta, pišu ukrajinski mediji.

Policija je na mestu pucnjave.

Radoje Zvicer važi za jednog od najtraženijih ljudi sa prostora Srbije i Crne Gore, a hapšenju je umakao više puta. Poslednji put se pojavio u medijima kada je umakao hapšenju u Prištini kada su pali Mario Milošević i Strahinja Đanković. Sumnja se da se u tom gradu na Kosovu i Metohiji skrivao od policijie ali i suparnika iz podzemlja.

Podsećamo, Tamara Zvicer, žena jednog od navodnih vođa kavačkog klana Radoja Zvicera, preživela je napad koji se dogodio 2016. godine. Pucnjava se desila u kotorskom naselju Dobrota. Policiji su događaj prijavili građani, navodeći da je došlo do pucnjave, ali da nisu videli da li je neko pogođen. Sa Zvicerovom suprugom tada je navodno bilo i njihovo maloletno dete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.